MOODBOARD

act_of_style_10

Jeg driver Act of Style alene, og da er det å lage moodboards et veldig godt hjelpemiddel. Det kan gi en status på trender og hvor jeg vil med kolleksjonene fremover. Uten kollegaer rundt meg som sparringspartnere er jeg helt avhengig av denne type prosesser.

Dette moodboardet lagde her forleden. Utklippene kommer stort sett fra favorittmagasinene mine: Vanity Fair, Tatler, Vogue og US Weekly (gulity pleasure). Selv om jeg henter mye inspirasjon fra nettet blir jeg aldri lei av glossy magasiner. Luksusfølelse.

Comments or questions? Leave a Reply:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s