EFVA ATTLING AND YOKO ONO

1

Yoko

10

6

8

RedCarpet

7

9

11

DSC_0052

14

15

I går besøkte jeg Efva Attling-butikken i Hegdehaugsveien for å sjekke ut samarbeidet hun har med Yoko Ono for Leger Uten Grenser. Jeg deltok i en stille auksjon ved å legge inn bud på et smykke i hvitt gull og diamanter som er laget kun for denne auksjonen. Budet jeg la inn røper jeg ikke, men ved å bli med på auksjonen betalte jeg 50 kr som gikk uavkortet til Leger Uten Grenser. I tillegg til pantepengene jeg gir til Røde Kors føler jeg at jeg ligger godt an på karmameteret for en stund fremover.

Efva Attling var selv tilstede og holdt en inspirerende tale om bakgrunnen for samarbeidet og hennes møte med Yoko Ono. Sebastien Bruno leverte fantastisk sjokolade, Lise Karlsnes snurret plater, og med litt gul enke på toppen av det hele vil jeg si at det var en vellykket kveld. I goodiebagen lå blant annet et nydelig arbånd som nå er en av mine favoritter. Takk for en fin kveld.

Yesterday I visited the Efva Attling store to check out her collaboration with Yoko Ono for Doctors Without Borders. I entered a silent auction by bidding on a necklace in white gold and diamonds. I am not going to reveal how much my bid was worth, but by entering the auction I payed 50 NOK that goes directly to Doctors Without Borders. That should make my karma happy for a while.

Efva Attling was there in person and held an inspiring speach about the collaboration and her meeting with Yoko Ono herself. With Sebastien Bruno delivering amazing chocolate, Lise Karlsnes spinning some records, and Veuve Clicquot in the glass I would say that it was a successful evening. Among other things, the goodiebag had this beautiful bracelet which now is one of my favourites. Thank you for a wonderful evening.

4 thoughts on “EFVA ATTLING AND YOKO ONO

  1. Pingback: BEST OF 2012: DINING AND WINING « An Act of Style

  2. Pingback: LATELY: WINTER, COFFEE AND PRESS « An Act of Style

Comments or questions? Leave a Reply:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s